Kahoot! - будь в темі

 




Kahoot! - онлайн сервіс для створення інтерактивних завдань. Дозволяє створювати тести, опитування, вікторини. Платформу можна використовувати під час роботи з будь-якими віковими категоріями. Добре підійде як для молодшої школи, так і для дорослих людей. У статті описано як створити тест Kahoot!, надіслати його учням.

Із Kahoot! можна створити: - квіз (Quiz). Для кожного питання 4 варіанти відповіді, одна з яких правильна. - тест (True or False). До кожного питання 2 варіанти відповіді, правильна одна. Kahoot можна використовувати безкоштовно, але з платним тарифом можна використовувати додаткові форми питань: відкриті запитання, опитування, тощо. Проте, безкоштовної версії цілком достатньо, щоб зробити заняття інтерактивним.  

ЯК СТВОРИТИ ТЕСТ KAHOOT! ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ Реєстрація в Kahoot! Для того, щоб створити завдання-ігру через Kahoot!, потрібно знати як зареєструватися на Kahoot!.

 Крок 1 - Перейдіть на сайт https://getkahoot.com/. 

Крок 2 - Натисніть кнопку “Sign Up” та оберіть яку анкету ви створюєте: “Учитель”, “Учень”, “Для домашнього користування”, “Для бізнесу”. При виборі “Учитель” вас також запитають про рівень освітньої установи, проте, це не є надзвичайно важливим. 

 Крок 3 - вкажіть вашу пошту та придумайте пароль, натисніть “Sign Up”.

 Крок 4 - виберіть тарифний план. План “Basic” є безкоштовним. 

Крок 5 - вкажіть ваше ім’я та нікнейм, натисність “Save and continue”. Реєстрацію завершено. На пошту, яку ви вказали під час реєстрації надійде лист. 



Детальніше: https://buki.com.ua/news/shcho-take-kahoot-i-chomu-yoho-varto-sprobuvaty-dlya-orhanizatsiyi-dystantsiynoho-navchannya/Детальніше: https://buki.com.ua/news/shcho-take-kahoot-i-chomu-yoho-varto-sprobuvaty-dlya-orhanizatsiyi-dystantsiynoho-navchannya/

Коментарі